zelender

marți, 14 septembrie 2010

Consecventa

Fiind consecventa  promisiunilor facute fata de dvs., am sa postez in continuare  adevarata fata a  Romaniei, a romanilor, a politicienilor si nu in ultimul rind a tiganilor , aceste hoarde de primitivi  ca o plaga purulenta si canceroasa asupra poporului nostru. Spun asta deoarece dupa ce romanii8 sint spoliati de munca lor, prin taxe si impozite impovaratoare si insuportabile, vine rindul clanurilor de tigani sau chiar grupurilor mai mici de tiogani infractori, ajunsi prin teroare asupra romanilor sefi,  de treapta de scari, care luindu-si aliati de frica,sau pentru ca nu ii duce mintea si punind inainte pe cei mai slabi la minte si uriti, duc o campanie  permanenta pentru a lua  bunurilor romanilor neajutorati. Inventind tot felul de  neajunsuri, pentru ei tiganii de cort si cu  o capacitate dea aduna si a lamuri oamenii, ca ei sint detinatorii adevarurilor, bine pozitionati financiar de bandele de infractori ai clanurilor plecati la furat in occident, deci aratind ca sint respectabili cetateni romani nu tigani, fac tot ce este posibil pentru a arunca oamenii,  in furia multimii. Incepind cu injurii din cele mai scabroase, batai, voioruri si implicarea politiei, prin neimplicare in  aceste mizerii. Aliat de nadejde este  haina militara care,  netinind cont ca pensiile mari si nemeritate sint platite lor, in detrimentul pensiilor noastre mici, dar muncite si  bazate pe contributie, isi  murdaresc haina militara pentru a fi pres, la dispozitia tiganilor spalatori de wc-uri si alte munci "concurentiale" pentru procurori. Au putere de lege, de decizie si nu s-au giondit legiuitorii cind au dat, aceste drepturi de viata si de moarte Asociatiilor de bloc, ca acesti nemernici de tigani arunca lumea in strada pentru,  vini inchipuite pentru a pune mina, pe apartamente. Chiar daca oamenii sint proprietari, din tata in fiu si tiganii sint la prima generatie de la cort, insa au deschise drumurile la furat in occident, prin bande organizate, de a fura la infinit si asi  srata,  alta fata fata de cea adevarata.
Dar nu uitati experimentul Pitesti importat obligatoriu de la rusi, care in Rusia nu s-a putu aplica dar in Romania.
Romanii sint cei mai sadici,  vorbesc de  conducatori si de cei care iau decizii si a doua plaga purulenta, sint tiganii care si-au luat un avint nemaintilnit, pina acum pe meleagurile noastre.Politia, armata, cetatenii lasi sint
 cirpele lor pentru, a nu-i supara, a fii respectati, fara a avea din partea lor daca nu respectul, macar indiferenta.
De aceea am sa atrag mereu cit pot de des, atentia acestui jug dublu asupra poporului nostru. Conducatorii tarii, politicienii si tiganii care, acum nu se mai numesc nici rromi,ci romani murdarindu-ne  cu infractionalitatea lor, chiar bunul renume al celor cinstiti, care se pierde din cauza acestor lepre.
Voi continua si mai  virulent.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
Caricatura http://thecraziest.net/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu