zelender

miercuri, 8 septembrie 2010

De ce consider ca tiganii nu mai mertita nici o sansa. (ciorna)

Tigani, cu elicopterul la nunta .(http://libertatea.ro/)

Asa cum am promis in ultimele saptamini si acest articol face parte din articolele prin care arat raul acest cancer,  care stapineste poporul nostru TIGANII.
Ati vazut ca la cumpararea unui apartament oamenii spun de la inceput ca, nu vor sa cumpere apartamente cu tigani chiar o singura familie dar 2, va inchipuiti ce ravagii fac? Chiar daca sint tigani romanizati, elul lor de a fii, adunarea la comanda  seflului lor, teama vecinilor de a fi contra. Lipsa lor de educatie, cruzimea lor, fata de romani si animale. Lipsa celei mai minime culturi fac din ei  dusmanii romanilor de temut. Alta data tiganii erau flatati sa fie bagati in seama. Cersau romanilor chiar saraci , aprobarea numai pentru a le boteza un puradel si onorau nasul, cu ce credeau ei ca este mai bun. Dar acum dupa cum vedeti  prin decaderea unor moderatori tv. ex.Teo care a fost prima care a adus tiganii si manelele lor la tv . incit, contra unor sume de bani poate modice au facut cel mai rau acestui popor. A  deschis placerea unor romani fara nici o demnitate, de a-si cheltuii banii pe aceste  melodii degenerate, din alte melodii de succes. Toate la fel de jale ale tiganilor, platite fara numar de oameni amariti care, isi dau piinea de la gura copiilor pentru a fi in trend cu moda adica tiganii, care acum constituie o tagma privilegiata, care  acumuleaza averi pe spinarea prostilor, fara a plati statului nici un  ban impozit. Tot acelas lucru se intimpla si cu ghicitoarele.
In concluzie vreau sa atrag atentia,  ca pe unde  umbla ei au un efect devastator impus, prin frica, asupra celor care sint neputinciosi,  impotriva acestor nemernici care sint ocrotiti si cultivati de conducerea tarii, explicit de primul om al tarii. Fie vorba intre noi dar, Presedintele tarii Traian Basescu nu ar  fi demn nici de a conduce o echipa de muncitori din constructii. Am jignii sefii de echipa, daca i-am compara cu el. Cred ca  numai o  campanie sustinutea pe multi ani de acum incolo, v-a mai ameliora tiganizarea Romaniei si a romanilor carora li se baga pe git aceste mizerii, socotite muzica .Lupta v-a fi grea, v-a fi care pe care, daca nu ii eliminam noi pe ei, ne vor elimina  ei pe noi. Tiganii au de partea lor conducatorii tarii pentru a ne prostii de tot, pentru distrugerea demnitatii acestui popor oropsit.Voi continua !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu