zelender

miercuri, 15 septembrie 2010

PROTEST LA AMBASADA FRANTEI: PASTRATI-VA TIGANII

Luand act de retrimiterea fortata in Romania a tiganilor care s-au stabilit in Franta, Asociatia Noua Dreapta a organizat marti 14 septembrie un protest autorizat in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti.
Consideram atitudinea guvernului francez ca fiind una ipocrita, abuziva si neconforma principiilor pe care Franta insasi le-a sustinut cu fermitate de-a lungul procesului de formare a Uniunii Europene. Ani de-a randul Romania a fost incriminata pentru presupusa intoleranta de care a dat dovada in chestiunea integrarii sociale a tiganilor, iar acum, cand Occidentul se confrunta cu aceeasi problema, recurge la masuri extreme pentru care orice tara din est ar fi suportat cunostinte drastice.
Credem ca a sosit momentul ca intreaga Uniune Europeana sa recunoasca deschis ca intr-adevar se confrunta cu o problema tiganeasca, generata de o populatie cu apucaturi nomade si origini neeuropene care se dovedeste inca incapabila de a-si asuma minimele norme necesare bunei convietuiri cu populatia majoritara, fie ca vorbim de Romania, Franta sau de orice alt stat.
Manifestarea a fost reflectata de majoritatea mediilor de presa, intre care Antena 1 si Adevarul.
Biroul de Presa al Noii Drepte 
http://blog.nouadreapta.org/

2 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=RxVo2Of_m4o&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus tango pe http://dariaion.blogspot.com/ Multumesc,
    pa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere