zelender

duminică, 27 februarie 2011

UDMR Partidul capusa

Autor: Andrei Ursoiu-ND Timişoara
Iata ca de 21 de ani in Romania putem vorbi de un partid literalmente capusa. Un partid care nu face altceva decat sa se infiga, asemenea unei lipitoare, de fiecare data la guvernare.
La oricare dintre partide se afla puterea, hop si UDMR-ul la o alianta, ca doar poate au si ei ceva ciolan de rontait.
Exemplu cel mai elocvent si uluitor este proaspata “reorientare” a ungurilor catre Uniunea Social-Liberala, dupa ce in ultimii ani au fost cateii credinciosi ai PDL, asigurandu-le majoritatea parlamentara si automat esuarea motiunilor inaintate de opozitie.
Care sa fi fost scopul sau motivul “reorientarii”? Fara doar si poate, foamea dupa ciolan! Asadar, este atat de evident ca UDMR nu face altceva decat sa se dea dupa cum bate vantul, fiind alaturi de partidul aflat pe val, asta doar pentru a se folosi de pe pozitii intalte de politiceinii romani tradatori, care de 21 de ani tolereaza aceasta Uniune anticonstitutionala si antiromaneasca.
Cu siguranta nu mai putem vorbi “de facto” despre un stat national si suveran, in care singura limba oficiala este limba romana, atata timp cat ungurii isi fac de cap, scriind acte oficiale ale administratiei publice in limba maghiara si sfidand legile Romaniei intr-un mod grosolan prin revendicarile extremiste si sovine ale acestora.
Din pacate, toate acestea nu s-ar fi putut intampla fara politicienii romani tradatori. Nu degeaba spunea Corneliu Zelea Codreanu ca tradatorul este mai periculos decat dusmanul…http://blog.nouadreapta.org/
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu