zelender

vineri, 4 martie 2011

ARME ROMANESTI FOLOSITE IN ASASINATE

O puşcă AK-47 utilizată într-un atac luna trecută, în care a fost ucis un agent de frontieră american, a fost fabricată în România şi a fost achiziţionată dintr-un magazin din Texas, de unul dintre cei trei bărbaţi arestaţi săptămâna trecută, relatează Los Angeles Times în ediţia electronică, conform Mediafax.
Arma utilizată în acest atac a fost pusă în legătură cu un bărbat suspectat că a încercat să livreze cel puţin 40 de arme unui cartel mexican de droguri, au anunţat marţi autorităţile federale. Un purtător de cuvânt al Biroului Federal din Dallas pentru Alcool, Tutun şi Explozivi, Thomas Crowley, a declarat că această armă a fost una dintre cele trei utilizate într-un atac, comis la 15 februarie, asupra agentului Jaime Zapata, ucis, şi a partenerului său, Victor Avila, care a supravieţuit.
Puşca AK-47, fabricată în România, a fost achiziţionată dintr-un magazin de arme din Texas, în octombrie, de către Otilio Osorio, în vârstă de 22 de ani, pe care autorităţile federale au început să-l investigheze în legătură cu achiziţionarea de arme pentru traficanţi de droguri mexicani, la o lună după ce arma a fost achiziţionată.
Acesta este al doilea caz din ultimele câteva luni când un agent federal american a fost omorât cu o armă legată de suspecţi de trafic cu arme în Statele Unite.
Continuarea  http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu