zelender

miercuri, 2 martie 2011

Conducerea partidului extremist Jobbick

Conducerea partidului extremist Jobbick se intalneste la Targu-Mures

Prima sedinta desfasurata in afara granitelor Ungariei a conducerii partidului Jobbik va avea loc la Targu-Mures, ocazie cu care, spun reprezentantii partidului ungar de extrema dreapta, vor sa demonstreze ca nu sunt extremisti.
Presedintele Cercului de Prieteni Jobbik din Targu Mures, Vitus Ors, a declarat, marti, ca in 11 martie, la Targu Mures, va avea loc prima sedinta desfasurata in afara granitelor Ungariei a conducerii partidului ungar de extrema dreapta Jobbik, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit lui Vitus Ors, dupa sedinta prezidiului Jobbik, la care va participa inclusiv presedintele partidului, Vona Gabor, conducerea formatiunii va avea o serie de intalniri cu studentii si reprezentantii organizatiilor maghiare din Targu Mures.
“In 11 martie, intre 9.00 si 11.00, va avea loc o intalnire a prezidiului partidului Jobbik, dupa care vom avea intalniri cu presa, cu studentii din Targu Mures, cu organizatiile maghiare din Targu Mures, reprezentantii lor. Obiectivul este sa aratam maghiarimii din Ardeal ca partidul Jobbik nu numai din Budapesta vrea sa transmita mesaje, ci aduce politica lui cat mai aproape de oamenii din Ardeal. Din partea Jobbik vor veni presedintele Vona Gabor si membrii prezidiului”, a spus Vitus. Continuarea http://blog.nouadreapta.org/
http://odorica.blog.spot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu