zelender

joi, 17 martie 2011

O frina importanta sau un bolovan de gitul poporului roman?????(articol rasist si nu prea)


Spun cu toata raspunderea ca  pe lina nenorocirea cu extremistii  unguri, oameni fara caracter, cu 2 fete, mai este si  bolovanii pe care ni i-am atirnat singuri de gitul nostru si asa prea subtire. Acesti bolovani sint handicapatii si tiganii. Handicapatii care  nu inteleg ca  trebuie sa-si suporte soarta cu rele si cu bune ca nici noi romanii, chiar fara hgandicap, nu o ducem mai bine. Mai mult, sintem biciuti sa mergem la munca pentru a intretine pensiile  de handicap, bunastarea tiganilor si nu in ultimul rind, bunastarea hotilor de la conducerea tarii. Dar spun de handicapati(sa stici ca am avut in familie o nepoata handicapata care nu a vazut de la statul roman  nici 5 bani), ca nu vreau sa fiu  cruda dar, stiti cum se zice despre oamenii insemnati. Aici nu intra toti ci, doar cei fara caracter ca si ei, au gunoaiele lor.
Pentru a se face utili tiganilor, isi tradeaza neamul romanesc si asta este de neiertat. Merg pina la  cea mai mare injosire in fata tiganilor. Ei sint beneficiarii  impreuna cu tiganii  ai  revolutiei, unde si-au dat viata tineri cu curaj si suflete curate, nestiind  ce au lasat in urma.  Ca corbii  gunoaiele tarii, sau repezit ca pe un stirv, sa ne manince tara cu resursele ei, cu toate beneficiile ei, pe noi sa ne stoarca pina la ultima picatura, pentru ca  urgent sa mearga la cersit si furat si inselat facindu-ne neamul de ris, in tarile dezvoltate ale Europei.. Lor li s-a dat apartamente, pensii, ajutoare de toate felurile si ei ne injunghie pe la spate  ca ultimul ciine turbat cu coltii.
Nu au nici o mila, vor pe loc sa  fie lasati oameni fara adapost, oameni care nu au cerut statului nimic si au muncit din tata in fiu toata viata. Vor moarte  urgent  strecurindu-se ca niste serpi ca muste sinul de unde au fost alaptati. Unde este  mizeria morala mai mare la tigani, care si ei au beneficiat de roadele revolutiei, ei putind umbla  si cutreierind Europa  ducind cu ei toate tarele  neamului lor, dar cu folos. Hotie, prostitutie, inselarea tuturor, minciuna si cu tipete de animale  inebunind si politia care este  nepregatira si fara experienta in fata lor. Din furat si-ai facut palate, masini de lux dar,  stau la rind la Cantinele saracilor pentru a duce acasa  mincarea pentru porci, ca apoi sa ne faca  cu mina de la chiolhanurile lor de pomina. Vreau sa spun ca aceste  gunoaie atasate neamului nostru precum capusele care numai dupa ce se umfla de singe, numai atunci se desprind de cel pe care pica necazul, om sau animal.
Trebuie sa ne trezim ca, toate  scurgerile neamului nostru  mai nebagati in seama ca handicapatii( de care se spune cu mila :"lasa-i mai ca si asa ia batut Dumnezeu". Dar ei nu se vad, nu isi cunosc lungul nasului, nu vad ca ei traiesc  mai bine si mai mult ca noi? Ne scurteaza viata, pe linga unguri si aceste gunoaie  care stau pe spinarea noastra si ne fac viata mai stresanta ca a lor. Dar isi creaza universul lor si  nu isi vad interesul lor si numai al lor. Noi trebuie sa fim ca niste vite de povara vesnic biciuite, pentru ca sintem sanatosi fizic si mintal. Pentru asta trebuie sa fim  minati mai rau ca animalele, pina cadem in genunchi si nici atunci nu beneficiem de  compasiunea, acestor gunoaie  ale societatii noastre. Sa plece, sa se duca si  in urma  bordeele lor, sau cazematrele facute de statul comunist pentru ei, sa fie aruncate in aer cu dinamita. Numai asa vom putea incepe o viata noua, demna, cu  un exemplu luminos pentru urmasii nostrii. Sa nu mai vada ca, se poate traii ca tiganii si  statul pentru ei, pe cei  binecuvintati, distrugindu-i prin munca in folosul acestor japite care,  nu stau la indoiala sa ia viata prin orice forma a celor care le-au asigurat existanta. Musca mina care i-a hranit. Sa nu ii mai vad in ochi si sint gata sa dau explicatiile necesare oricui. Curaj ! Sa ne facem singuri viitorul bazat pe munca si pe dreptate, fara sa fim slugile nimanui, mai ales celor care ne fac neamul de ris.Curaj, totul depinde de noi.
Capul sus, pieptul inainte !!! pappapa 
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu