zelender

joi, 21 aprilie 2011

Realitatea lui Vintu

REALITATEA lui VANTU l-a belit pe BOTIS, Basescu l-a belit pe VANTU, aceasta este cauza pentru care a fost arestat Vantu azi   

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut. Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia, mai comunică Parchetul General.
Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au dispus la data de 19 aprilie 2011 începerea urmăriri penale, iar, miercuri, reţinerea inculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informează Ministerul Public.
Din probele administrate până la acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani.
“Actele de ameninţare şi constrângere au fost întreprinse de inculpatul Vîntu atât personal, cât şi prin intermediul inculpatului Cezar, care la rândul său urma să obţină un folos injust. Inculpatul Vîntu a recurs la ameninţări cu moartea la adresa părţii vătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie”, arată sursa citată.
Aceastea sunt faptele. Acum insa se pot face speculatii, este greu de crezut ca poti aresta un om invalid doar pentru faptul ca un altul a reclamat ca a fost amenintat si santajat, este vorba de Sebastian Ghita, cu atat mai mult cu cat se stie de ceva timp de cearta dintre cei doi, de luptele dintre bodiguarzii celor doi, de motivul disputei, ce ar trebui transata in justitie ca problema de disputa economica si nu penala.
Corina Dragotescu lanseaza suspiciunea ca totul este legat de zvonul despre iminenta extradare a lui Nicolae Popa, suspiciune sustinuta si de ziarista Oana Dobre si, in general de toti jurnalistii de la Realitatea TV>
Parerea mea este ca aceasta noua arestare abuziva, chiar mai abuziva si neantemeiata decat cealalta, a lui SORIN OVIDIU VANTU este pedeapsa aplicata de BASESCU pentru “greseala” postului Realitatea de a fi fost cel care a lansat afacerea BOTIS, din care regimul BASESCU -BOC A IESIT SUPERSIFONAT fiind nevoit sa-l demita pe ministrul implicat in afaceri cu bani europeni.Se stie ca dictatorul BASESCU este un om superorgolios, nervos, coleric, care nu suporta sa fie infruntat, cu atat mai putin atunci cand el are niste interese in alegerile din PD-L ,il sustine pe BOC si vine cineva, un post de televiziune si lanseaza o afacere de coruptie care terfeleste imaginea premierului dar si a partidului preaiubit de Basescu.Asa ca daca tot aveau disputa cu Ghita(care de altfel este un pupincurist al lui Basescu), S-A DISPUS CHEMAREA LA PARCHET A LUI VANTU, ANCHETAREA SUMARA PENTRU UN ASA ZIS SANTAJ DE 150.000 euro(nesemnificativ pentru S.O.Vantu) si arestarea CA PEDEAPSA SI “CUMINTIREA” POSTULUI REALITATEATV.
Deci Vantu l-a belit pe Botis – Basescu il beleste pe Vantu ! Ca asa este in dictatura!

http://mercenarul.weblog.com/

http://singurafelina2.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu