zelender

miercuri, 2 aprilie 2014
Avem o speranta, sa nu risipim in van oportunitatile si hotararea.

Nu am trimis acesti nevolnici in  Parlament pentru asi pune in practica gandirea lor nevolnica.
Ne uitam stuipefiati la tv. cum niste  semianalfabeti si balbaiti cu o gandire prafuita, vorbesc in numele nostru. Nu am  posibilitatea de a alege graiul de neghina nici pentru 10 infractori pe care  cu multa ingaduinta ii consider  acceptabili.
De ce suntem noi  obligati sa tinem in trai bun aproape 600 de  gangaviti in totul, plus alte sute de mii,  buni de spanzurat. Asa am ales noi ? Pe ce principiu? Care este mai idiot, balbait si fara  meserie, sa-i punem in Parlament si functii importante, ca altii mai prosti nu am gasit.
Stiu precis ca Romania are barbati puternici, destepti care ar face onoare oricarui parlament din lume dar, nu se baga ca le este scarba sau, cei care vor sa se bage sa ajute,  sunt impiedicati.
Uitati-va numai la actorul  Mircea Diaconu. Nu stiu cat de puternica ar fi fost  vocea lui in Parlamentul Europei dar, stiu precis ca s-ar fi straduit ca discursul lui  sa fie onest, cu dragoste de Romania si romani si pentru  binele lor. Cuvantarile lui ar fi fost in interesul Romaniei si romanilor.
Dar nu se poate asa ceva.
Primul nostru Dovleac sec, nu se dezminte  de porecla  data altuia de Prostanac,  bine meritata si de el.
 Cand vom pune punct acestui oligofren, care apare cu mutra lui de spalat pe creier, caruia numai veselia de maimuta de circ, careia i se arata banana, i-a ramas.
Si noi cei  dispretuiti, buni numai pentru alegeri suntem dati la o parte de politicieni, scarbiti de noi. Ei se considera  de sange albastru, pe cand in vene le curge braga.
Primul Dovleac sec, nimic nu gandeste cu capul lui pentru ca tot ce face, este in urma unor ordine din tara si  din UE.
Nimic nu se  va schimba daca nu rupem ghearele acestor canalii criminale, care se agata de putere si suge la bugetul statului pana cand Romania va deveni tara falimentara.
Tara falimentara Romania, cea care este cea mai bogata tara din Europa!!!.
NE PUTEM OBTINE BOGATIILE NUMAI NATIONALIZAND TOTUL. CEI CARE AU CEVA DE MARAIT SA LE ARATAM LOCUL UNDE NU BATE SOARELE NICIODATA CA SA NE PUPE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu