zelender

joi, 3 aprilie 2014

Defaimarea Romaniei

Romania DEFAIMATA pe Facebook de sovinii UNGURI

autor: FrontPress 03.04.2014

tricolor unguriO pagină de Facebook denumită “Anti Románia”, realizată de un grup de şovini unguri în 2011 şi care are drept scop defăimarea ţării noastre şi a naţiunii române, a adunat până în acest moment peste 800 de aprecieri. Aici pot fi găsite o serie de postări jignitoare, dar şi imagini împotriva României. Un exemplu în acest sens este o poză în care apare tricolorul românesc călcat în picioare. Deasemenea abundă şi pozele cu harta României de unde lipseşte Transilvania, Banatul, Crişana şi Maramureşul, teritorii revendicate de revizioniştii unguri.
“Am înființat această pagină pentru că poporul român e plin de ură. De ce? Pentru că strămoşii lor au falsificat istoria maghiarilor, pe strămoşii noştri i-au ticăloşit şi au furat Transilvania într-un mod ţigănesc”, îşi descriu autorii pagina de pe reţeaua de socializare.
Campania antiromânească din mediul online a atras atenţia şi unor parlamentari. “Este doar încă o modalitate prin care extremiștii maghiari își bat joc de țara noastră și ne arată că nu vor nicidecum conviețuire pașnică, așa cum propovăduiesc mișcările lor politice, ci distrugerea României”, a reacţionat deputatul PSD Bogdan Diaconu pe contul său de Facebook.
Conform Articolului 236 din Codul Penal, orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani Sursa: FrontPress.ro

erdely

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu