zelender

luni, 7 aprilie 2014

INCREDIBILO convorbire telefonică incredibilă dintre doi ambasadori ruşi ar trebui să producă un cutremur în România: Uniunea Europeană vrea să ne vândă ruşilor, dar aceştia au refuzat!

O conversație “scursă” între doi ambasadori ruşi arată cum oficialii “Ursului de la Răsărit” vorbesc despre criza din Ucraina și despre posibilitatea unui atac viitor asupra Statelor Unite şi Europei de Est. Videoclipul postat în contul de YouTube aparţinând lui Michael Berkan arată convorbirea telefonică dintre Igor Nicolaevici Chubarov și Serghei Victorovici Baharev, ambasadorii Rusiei în Eritreea și, respectiv, Zimbabwe-Malawi.
Apelul începe cu Chubarov care îl felicită pe Baharev cu privire la votul dat de Zimbabwe împotriva rezoluției ONU, care a declarat nevalabil referendumul din Crimeea; Chubarov și-a exprimat surprinderea că Eritreea s-a abținut de la vot. După schimbul de amabilități, Chubarov are de oferit un mesaj şefilor de misiune din ţările UE:
Chubarov: Acum am o sarcină foarte simplă, pentru moment; am de spus un singur lucru pentru aceşti șefi ai misiunilor UE. Repet: “Băieţi, am luat Crimeea, dar aceasta nu e sfârșitul [râsete]. În viitor, vă vom lua [râsete] Catalonia, Veneția, Scoția și Alaska. Și nu ne vom odihni [râsete].

Baharev: În prima etapă aşa vom face.
Chubarov: De acord, doar prima etapă, și mai târziu ne vom mai gândi. Toţi aceşti limitaţi, ca de exemplu Letonia, Estonia, precum și alţi europeni, precum românii și bulgarii, îi vom lovi cu piciorul în fund în direcția cea bună, acolo unde trebuie să fie.
Baharev: O, nu, e mai bine să nu-i atingem, să nu-i lovim. Mai bine să-i aranjăm pe cei din California sau din Miami, nişte regiuni pustiite [râsete].
Chubarov: Ai dreptate, practic 95% dintre cetățenii noștri se află în Miami [râsete].
Baharev: Exact.
Chubarov: Avem dreptul deplin de a organiza un referendum.
Baharev: Şi în Londra!
Chubarov: Da sigur, ai dreptate. Să-i lăsăm pentru o vreme pe români și bulgari, să rămână în UE [râsete].
Baharev: Împreună cu rahaţii de baltici.
Pe un ton ceva mai serios, Chubarov îi spune apoi tovarășului său că reprezentanţii oficiali ai UE au zis Rusiei că ar trebui să ia înapoi România și Bulgaria.
Chubarov: Apropo, am avut recent o discuție cu şeful delegaţiei UE despre o mulţime de lucruri, și, la un moment dat mi-a spus: “Ascultaţi, luaţi-vă înapoi România și Bulgaria”. “Categoric nu,” i-am răspuns. “Băieţi, nimic nu va mai reveni.”
P.S. Incredibil! Aşadar, dacă ultima frază a ambasadorului Chubarov este una adevărată şi serioasă, atunci acest lucru arată ce se întâmplă de fapt în spatele uşilor închise ale politicii. Aşadar, UE ar vrea să ne vândă, dar pe Rusia n-o mai interesează! Aţi auzit până acum vreo reacţie publică a oficialilor români!?


lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu