zelender

joi, 17 decembrie 2015

Aplomb


Foto: Asa ne place sa fim mereu ?????

Cuvintele rostite de catre politicienii infractori pentru viitor cu aplomb, dovedeste faptul ca si acum cand s-a dovedit ca tara a fost jefuita si se jefuieste in mod barbar in continuare, nu au de gand sa depuna armele lor murdare.
Au arta manipularii prin minciuna de a spune  accentuat ca ei, sunt de buna credinta si vom merge  ca si pana acum inainte, spre distrugerea finala.
Asta s-a dovedit ca totul la noi este la plezneala, cand am vazut ca  Parlamentul are acum o mahalagioaica de serviciu pe care, o scoate la inaintare in punctele fierbinti, in lupta inegala cu cei care produc ceva in tara  comparativ cu cei numiti plosnice care sug .... seva noastra si  la suferintele noastre produse din cauza nemerniciilor lor, nu li se  clinteste nici un fir de par pubian.
Azi in prim plan sunt  transportatorii, dar nici ei nu cred ca fac o mare branza, decat ceva pe bucatele in interesul lor.
 Pana nu ne vom uni si nu vom lua totul in serios si cu maxima responsabilitate nu numai pentru noi, ci si pentru urmasii nostrii si chiar din spirit patriotic, pentru viitorul Romaniei si mentinerea ei ca un  stat important pe harta Europei.
Daca lasam ca si pana acum destinul nostru pe mana mafiotilor din Parlament inseamna ca noi suntem tradatori de tara, nu ei. Ei isi vad de interesele lor fara a duce grija noastra.
 Sunt adevarati rechini nemilosi.
Noi vom vedea ce ne va aduce ziua de azi. Suntem in asteptarea unui nou,  tanar si nelinistit Cromwell.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu