zelender

vineri, 18 decembrie 2015

Excroci

Excroci la nivel inalt

Azi mi-a luminat ziua printesa Cruela, cu a ei aparitie adolescentina, cu urechile ascutite din  Avatar si cosita neagra, dar alba la radacina, intr-o parte. Facand cuplu cu Printul de tinichea,ne arata caricatural cum  Matrafoxatul a impus acesti doi excroci internationali in viata noastra,  oferindu-le nemeritat  averi  nemasurate. Cred ca radeau  de noi prostii,  cand erau in baie ca, si-au faurit o viata ca din fratii Grimm. S-au culcat golani saraci si s-au sculat la frageda varsta de 60 de ani putrezi de bogati, au mai facut si un puradel  la eprubeta, ca nu aveau cui lasa averea.
Asta pentru a cimenta ambitia unui marinar, contra familiei regale.
In ce tara din lume acesti excroci patentati, mai puteau sa vina calare pe bat si sa isi insusasca  trei sferturi din ea?
Nu sunt asa de naiva sa cred ca, valoarea grosului  averii nu a fost insusita chiar de Matrafoxat si camarila lui.
Cand va plati Matrafoxatul pentru tot raul facut Romaniei, avand ca efect imediat neputinta redresarii financiare, nici in 50 de ani ?
De ce spun ca trebuie  taiat raul din radacina, fara a putea lasa mugurii  nermerniciei sa se dezvolte,  decimand in continuare tot ce le iese in cale si a arunca Romania cu secole in urma U.E., care este direct interesata!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu