zelender

luni, 14 decembrie 2015

Manipulare la alegerile din Franta


Franţa, alegeri regionale. Extrema dreaptă condusă de Marine Le Pen a PIERDUT. Premierul Manuel Valls: “Nicio uşurare, niciun triumfalism. PERICOLUL nu a fost înlăturat”


Şapte regiuni pentru dreapta, cinci pentru stânga, nimic pentru Frontul Naţional.

Pe scurt, rezultatul alegerilor din Franţa s-ar traduce astfel: şapte regiuni pentru dreapta, cinci pentru stânga, Corsica în mâinile naţionaliştilor şi nicio regiune pentru Frontul Naţional. Per total, pe ansamblul teritorului francez, dreapta reuneşte aproape 40 la sută, stânga 32 de procente iar exterma dreaptă puţin peste 28 la sută.

In Franta s-a repetat ce s-a intamplat la 7 mai in Anglia cu UKIP.
De frica extremei drepte s-au axat pe  independenta Scotiei si  au indemnat  pe nationalisti sa se mobilizeze pentru castigarea alegerilor din Scotia. Nu s-a reusit in totalitate dar, a blocat ocuparea multor locuri in Parlamentul European de catre UKIP.
Si aici in  Franta in doar 2 saptamani au facut o publicitate negativa  Frontului National si s-au unit dusmanii de moarte pentru a tine piept Frontului National care dovedeste cat de frica le este de el.
Si recunosc de la tribuna, ca FNF nu este invins si va fi in continuare foarte probabil preferatul. Pentru ca meschinaria asta cu democratia, cu continuarea instaurarii in mod  distructiv a U.E. nu va mai dura mult. U.E. este intr-o disolutie permanenta si atunci va trebui sa depuna armele cu sau fara lupta. Deocamdata se da Cezarului ce este al Cezarului adica, mascarada cu alegerile  la un popor dezinformat prin manipularea cea mai grobiana.
Vedeti ca asta se intampla si la case mai mari.
Ai nostrii vad ca se bucura ca nationalismul in Romania este inca fraged, dar va creste precum Fat Frumos din poveste intr-un an cat altii in 10, vazand turnura politica si economica pe care o ia U.E. La mai mare! SALUTARI NATIONALISTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu