zelender

miercuri, 9 decembrie 2015

Paul fara de tara


Foto : excroci de calibru international, scarbiti de  romanii care i-au lasat sa faca ce vor.

Cand am citit  acum multi ani ca acest print  de tinichea, cand a sosit dupa evenimentele din 1989 la Bucuresti, era asa de sarac incat  a fost gazduit de o cunostinta pentru ca nu avea bani nici pentru o noapte la hotel, nu-mi venea sa cred ca acest play-boy print de conjunctura, era atat de sarac si totusi ruda cu regele  printr-o relatie  de casatorie, nerecunoscuta de Regele Ferdinand si Regina Maria.
Acum inteleg de ce casa regala i-a retras toate drepturile unui print actual pentru motivul ca a lasat gravida o tanara. A facut asta pentru a nu perpetua si pentru generatiile viitoare actiunea iresponsabila de a  pleca de pe linia frontului Marasti-Marasesti-Oituz in  Primul Razb.mondial a viitorului rege CAROL AL 2-LEA SI A SE CASATORI LA ODESSA CU DANSATOAREA DE CABARET ZIZI LAMBRINO, RELATIE DIN CARE A REZULTAT MIRCEA  TATAL  LUI PAUL. Altul in locul lui era executat pe loc ca dezertor.
Dar acum nu mai contenesc sa ma minunez, vazand enumerarea  palatelor, castelelor, miilor de hectare chiar de padure. Si-a tras si o "Prinsesse"  batraioara, dar mama la eprubeta, pentru ca averea "cacalau maria ta" trebuia sa o lase cuiva. Asta arata  ca Matrafoxarul era implicat in totul si nu numai in acestc caz. Pentru a face in necaz Regelui Mihai  s-a implicat in jefuirea de catre acest infractor de cea mai joasa speta, a unor averi care nu i se cuveneau. Vedeti ce poate face numai  nasirea si afisarea  dintre doi infractori grobieni si nimeni nu a avut ce face!
ACUM INSCENAREA CU  CRIZA DE INIMA ARATA CA, NU ARE  PAULICA AL NOSTRU NICI UN FEL DE IMAGINATIE, NICI EL SI NICI  "PRINCESSE" A LUI.
Oare acesti excroci vor plati pentru tot raul facut si vom recupera aceste  furaciuni de ordinul miliardelor de euro (s-a spus la tv. ca toata averea furata numai de el, facea mai mult de un miliard de euro)?
Oare daca nu era implicata mana acelui Matrafoxat,  (aceea care tremnura de la bautura) nu gratis, poate tocmai pentru asi primi si el partea lui  ca era om sarac, mai era acest nemernic putred de bogat?
Aud acum  la tv. ca se vor lua masuri care sa impiedice astfel de "afaceri" dar, in continuare legile criminale sunt in vigoare.
Acest print de tinichea cu "arzoaica" lui, vor tine cu ghearele de  mega averea furata poporului roman de parca ar fi fost muncita de ei, fiind o avere facuta in mod cinstit.
Pana la o hotarare judecatoreasca definitiva acesti mega excroci sunt nevinovati si se pot bucura  de toata averea jurata in liniste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu