zelender

duminică, 13 decembrie 2015

Se pune lumea la cale

 Se pune lumea la cale fara stirea si voia noastra
Ingrijorator este faptul ca  SUA nu are un candidat valabil la presedentie.
Presa araba nu mai conteneste cu criticile si caricaturile insotite de  spuse de nespus, ale celor doi  inaintasi in batalia electorala. Imi este rusine sa transcriu pentru dvs. acele articole care pun intr-o lumina comico-tragica aceasta situatie din SUA  reliefata cu tuse groase de aceste caricaturi de  candidati. Intr-un cuvant este o criza mondiala de persoane carismatice si realiste, capabile de a conduce in continuare destinele omenirii.
Poate asta se datoreste faptului ca Iluminatii au vrut sa  treaca cu tavalugul peste toate popoarele, peste toate nazuintele, peste toate  granitele tocmai pentru a prosti prin uniformizare in indobitocire, a mintilor  luminate ale celor care vor fi supusi fara putinta de cracnire.
 Noi romanii vedem la ce am fost supusi numai acum in ultimii 8 ani, numai nulitati si tradatori de tara, baza fiind  in mod parsiv formata de cei fara demnitate, fara vointa, care se gandesc numai la a acapara bogatiile plaiurilor de unde provin si  pentru asta, asa sa fie lasate  noroade intregi fara identitate.
Suntem victime si acum se vede cel mai bine  ca  stalpul demnocratiei absolute, cum isi spune natiunea americana ne prezinta  viitorul politic ca pe o  scena de scamatorie de mana a 7-a.
 Privesc cu suspiciune pe arabi dar, nu pot sa nu le dau dreptate dupa ce le spicuiesc articolele si caricaturile naturale nu din condei, facute pentru a dovedi atitudinea tembela la care sa ne asteptam. Dupa comportamentul deviant si mutrele originalo-grotesti ale candidatilor la Presedentia SUA, par a fi pensionari de la un spital de boli nervoase,
Nu am pus pe blogurile mele acele articole pentru a nu jigni pe nimeni dar, prin aceasta vad prabusirea in viitorul apropiat a valorilor omenirii, si cei ca ISIS, au o baza  valabila pentru asi impune doctrinele. Am uitat sa spun ca ei, cand scriu data de acum, la an scriu 1437. Nu stiu de ce, (daca ii intreb nu stiu daca voi primi un raspuns ferm)dar noi nu trebuie sa ne raportam la acel an, mai bine sa ne plasam intr-un an viitor din secolul viitor, sa ardem etape pentru ca avem resurse si forta necesare. Sa ne trezim caci alegerile din SUA reprezinta un dus de gheata pentru noi toti.
Arabii prin ura lor viscerala pentru americani, am impresia ca privesc  mai lucid ca oricine adevarata fata a democratiei SUA ajunsa in mare impas si implicit a lumii.
Nu subapreciati ziaristii si comentatorii politici din Orientul Mijlociu, daca ati citi mai aprofundat articolele lor, veti avea o mare surpriza. Ii consider ca sunt cei mai capabili de a face o analiza politica nepartinitoare cand vor, a situatiei si a viitorului lumii. Ma refer aici si la analiza drumului fulminant al ISIS, care a tasnit ca o racheta.Dar viitorul lor este incert, ii ghideaza numai religia care ii conduce in cel mai dur mod cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu